Politica De Confidentialitate

Mai jos vă prezentăm politicile noastre: GDPR si Cookies

Vă mulțumim că ați ales GREEN VIBE SRL! Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile noastre și această Politică de confidențialitate, deoarece trebuie să fiți de acord cu ambele pentru a vă permite să utilizați serviciile noastre. Dacă NU sunteți de acord cu această politică, nu accesați și nu utilizați serviciile noastre sau nu interacționați cu niciun alt aspect al afacerii noastre.

Direct la: Politica EU Gdpr Politica Cookies

1. Politica EU GDPR – GREEN VIBE  SRL

Ultima actualizare: 24 Mai 2018 | de către: Echipa de Administrare – GREEN VIBE  SRL

Update politica EU GDPR

GREEN VIBE  SRL  tratează cu responsabilitate protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal și aplică cu strictețe legislația în vigoare. Mai jos vă prezentăm politica noastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care vă oferă posibilitatea de a vă informa cu privire la protecția pe care v-o garantăm și scopul colectării datelor cu caracter personal.

În calitate de persoană împuternicită (Clinica de recuperare medicala, avand ca activitati principale: Fizioterapie, Kinetoterapie, Masaj), din perspectiva Regulamentului, procesăm doar datele cu caracter personal pe care dumneavoastră le-ați stabilit, pentru timpul indicat și în scopurile impuse de dumneavoastră ca operator. Vă asigurăm că datele dumneavoastră sunt în siguranță, rămân proprietatea dumneavoastră și sunt stocate online în mediu sigur, doar pe servere din România și fizic în seifuri/camere la care au acces doar anumiți angajați GREEN VIBE  SRL , care la rândul lor au contract de confidențialitate asupra datelor cu caracter personal pe care le utilizează în scopul prelucrării acestora. De asemenea, vă informăm că seifurile/camerele sunt deschise în timpul programului, iar când activitatea GREEN VIBE  SRL  este închisă, acestea sunt închise cu cheie. Sistemul de date este foarte bine implementat și securizat, situat în spațiul European, iar nimeni în afara personalului nostru din departamentul tehnic și administrativ nu are acces la aceste sisteme, respectiv documente cu date.

  1. Operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este compania GREEN VIBE SRL , adresa de corespondență fiind office@greenvibemedical.ro . GREEN VIBE  SRL  este și persoană împuternicită în raport de activitatea de prestare a serviciilor de recuperare medicala prin procedurile urmatoare: Fizioterapie, Kinetoterapie, Masaj.
  2. Începând cu data de 25 mai 2018, puteți contacta responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal la următoarea adresă de e-mail: office@greenvibemedical.ro .
  3. Scopul prelucrării datelor cu caracter personal se rezumă la desfășurarea activității de furnizare a produselor/serviciilor comandate de clienții GREEN VIBE SRL . Vom prelucra datele cu caracter personal într-o manieră conformă cu Regulamentul EU 2016/679; temeiul legal fiind încheierea și executarea contractului în cazul procesării comenzilor (conform Art. 6 alin. (1) lit. (b), din GDPR).
  4. Datele cu caracter personal prelucrate includ numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, CNP, data nașterii clientului și detaliile privind comenzile transmise către subscrisa.
  5. Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi prelucrate de alte entități desemnate de GREEN VIBE SRL să prelucreze datele în numele și pe seama sa. Cu toate acestea, GREEN VIBE  SRL  rămâne operatorul datelor dumneavoastră. Astfel, este posibil sa transmitem datele către autorități publice, consultanți externi, împuterniciți către care am externalizat furnizarea anumitor servicii din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spațiului Economic European, asigurându-ne însă întotdeauna că instituim garanții adecvate pentru protejarea datelor (spre exemplu, clauze contractuale de confidențialitate și de protecție a datelor).
  6. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate și prelucrate pentru o perioadă necesară pentru a atinge scopul prelucrării.
  7. Pentru prelucrarea comenzilor, durata prelucrării va varia în funcție de perioada contractuală agreată de părți. Pentru îndeplinirea anumite obligații legale (cum ar fi obligațiile evidență de contabilă și raportare fiscală, arhivare etc.), durata prelucrării variază și ea în funcție de obligația legală incidentă. Începând cu data de 25 mai 2018, informații despre durata prelucrării datelor dumneavoastră pot fi obținute la următoarea adresă de e-mail: office@greenvibemedical.ro .
  8. Aveți dreptul de a cere operatorului accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, de a le rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și dreptul ca acestea să nu fie prelucrate sau transferate. De asemenea, aveți dreptul la portabilitatea datelor, în anumite condiții.
  9. Cu excepția cazului în care datele sunt necesare pentru a ne conforma unor obligații legale, transmiterea datelor cu caracter personal este voluntară, dar refuzul de a le furniza (cum ar fi nume, prenume și adresă) vă va împiedica să plasați o comandă pe site-ul nostru sau fizic la adresa punctului nostru de lucru.
  10. Aveți dreptul la portabilitatea datelor – în anumite condiții puteți primi datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau se poate solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator;
  11. De asemenea, aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor personale. Acest lucru nu vă va afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal înainte de a vă retrage consimțământul.
  12. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile.

Lista tuturor drepturilor dumneavoastră odată cu adoptarea și implementarea GDPR

Prin urmare, în calitate de client al GREEN VIBE  SRL , aveți următoarele drepturi:

  1. Dreptul la informare– puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale;
  2. Dreptul la rectificare– puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
  3. Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”)– puteți obține ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
  4. Dreptul la restricționarea prelucrării– puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;
  5. Dreptul de opoziție– vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
  6. Dreptul la portabilitatea datelor– puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator.
  7. Dreptul de a depune plângere– puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
  8. Dreptul de retragere a consimțământului– in cazurile in care prelucrarea se intemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă;
  9. Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate:puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

Vă puteți exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte ușor, prin simpla transmitere a unei solicitări la adresa de e-mail office@greenvibemedical.ro   .

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, nu ezitați să ne contactați: Telefon:  +40 766 226 532, E-mail : office@greenvibemedical.ro  .

2. Politica Cookies a https://greenvibemedical.ro

  1. Introducere

Prezenta Politică privind fișierele cookies se aplică tuturor utilizatorilor paginii de internet https://greenvibemedical.ro — informațiile prezentate în continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestei pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea și administrarea cookie-urilor de către GREEN VIBE  SRL în contextul navigării utilizatorilor pe această pagină de internet.

  1. Ce sunt cookie-urile?

În esență, cookie-urile reprezintă o cantitate mică de date ce este transmisă între un expeditor și un destinatar. Un cookie este creat și interpretat de către expeditor, în timp ce destinatarul doar îl păstrează și îl trimite înapoi dacă expeditorul o cere.

Atunci când navigați pe internet, expeditorul este serverul care găzduiește un site web și destinatarul este navigatorul de internet (browser-ul) al utilizatorului care vizitează acel site. Scopul lor este de a identifica utilizatorul, de a verifica activitatea lui din trecut pe acel site și de a oferi conținut specific bazându-se pe aceste date.

Când un utilizator vizitează un site pentru prima dată, serverul stochează un anumit cookie în navigatorul de internet (browser-ul) al acestuia. La toate vizitele succesive acestei prime vizite, serverul își va cere cookie-ul pentru a-l citi și a încărca o anumită configurație a site-ului web care să fie cea mai potrivită pentru acel utilizator. Puteți vedea cookie-urile ca pe o etichetă pe care serverele le aplică fiecărui utilizator, citindu-le apoi pentru a identifica utilizatorii.

Această identificare este extrem de utilă mai ales pe site-uri web unde datele în timp real ale utilizatorului sunt critice. De exemplu, atunci când utilizați un magazin online, nu ați putea cumpăra nimic fără ajutorul cookie-urilor. Magazinele nu ar putea să vă identifice și să vă atribuie un coș de cumpărături fără acestea deoarece, de fiecare dată când încărcați o nouă pagină, magazinul v-ar privi ca pe un nou utilizator și ar crea un nou coș.

Ca atare, cookie-urile sunt utilizate pe scară largă pe internet deoarece ele permit site-urilor web să fie mai puternice, oferind conținut dinamic și util pentru fiecare utilizator. În anumite cazuri site-urile web nu pot funcționa fără a utiliza cookie-uri. De asemenea, ele permit site-urilor web să adune date despre utilizatorii lor și despre paginile pe care le vizitează. Ca orice altă tehnologie însă, ele pot fi utilizate și în scopuri mai puțin etice. De aceea este bine ca toți cei care navighează pe internet să știe cum funcționează și cum pot fi utilizate.

Pentru mai multe informații, vă sugerăm http://www.allaboutcookies.org.

  1. Pentru ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet:

Utilizăm cookie-uri în esență pentru a monitoriza activitatea realizată pe site. De asemenea, cookie-urile sunt utile pentru o încărcare mai rapidă a content-ului și pentru funcționalitatea serviciilor precum urmărirea comenzii efectuate, verificarea contului tău sau primirea unor beneficii suplimentare.

Cookie-urile noastre nu rețin date cu caracter personal cum ar fi numele tău sau detaliile bancare. Acestea doar ne permit să aflăm informații după ce v-ați autentificat sau ajută la a face legătura între informațiile privind navigarea făcută și datele tale cu caracter personal atunci când alegi să te înregistrezi pentru un serviciu, carte albă sau buletin informativ.

Pentru aceasta, în unele situații utilizăm cookie-uri persistente. Tratăm cu seriozitate protecția datelor tale cu caracter personal – întotdeauna monitorizăm și îmbunătățim modul în care le putem proteja.

– Îmbunătățirea utilizării acestei pagini web, inclusiv prin identificarea oricăror erori care apar în timpul vizitării/utilizării acesteia de către utilizatori;

– Furnizarea de statistici anonime cu privire la modul în care este utilizată această pagină de internet către GREEN VIBE  SRL  în calitate de deținător al acestei pagini de internet;

Pe baza feedback-ului transmis prin cookie-uri în legătură cu modul în care se utilizează această pagină de internet, GREEN VIBE  SRL  poate adopta măsuri pentru ca această pagină de internet să fie mai eficientă și mai accesibilă pentru utilizatori. Astfel, utilizarea cookie-urilor permite memorarea anumitor setări/preferințe stabilite de către utilizatorii acestei pagini de internet, precum:

– limba în care este vizualizată o pagină de internet;

– postarea comentariilor pe site;

– pentru a va putea mentine autentificat in website, pentru a va putea memora cosul de cumparaturi, si alte liste de produse relevante.

  1. Care este durata de viață a cookie-urilor?

Durata de viață a cookie-urilor poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Există următoarele categorii de cookie-uri care determină și durata de viață a acestora:
Cookie-uri de sesiune – Un „cookie de sesiune” este un cookie care este șters automat când utilizatorul își închide browserul.
Cookie-uri persistente sau fixe – Un „cookie persistent” sau „fix” este un cookie care rămâne stocat în terminalul utilizatorului până când atinge o anumită dată de expirare (care poate fi în câteva minute, zile sau câțiva ani în viitor) sau până la ștegerea acestuia de către utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

  1. Ce cookie-uri sunt folosite prin intermediul acestei pagini de internet:

Google Analytics: Acest website foloseste serviciul Google Analytics oferite de Google Inc. („Google”).Google Analytics foloseste modulele cookies pentru a analiza cum este folosit website-ul de catre vizitatori.Toate informatiile despre cum folosesti website-ul, inclusiv adresa IP a calculatorului, vor fi transmise si salvate de Google pe serverele din Statele Unite ale Americii.Google va folosi aceasta informatie pentru a evalua cum folosesti website-ul, va crea rapoarte despre activitatea pe wesite si alte rapoarte despre activitatea pe internet.Google are dreptul de a trimite aceste date catre procesatori third-party (externi) atunci cand este obligat de lege sau cand procestorii extern va folosi informatia in numele „Google”.Google nu va asocia adresa dumneavoastra IP cu alte date obtinute de ei.Poti refuza utilizarea modulelor cookie folosind setarile browser-ului. Pentru a retrage acordul folosirii modulelor cookies din Google Analytics, Google va pune la dispozitie urmatorul link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Facebook: Daca folosesti butoanele Facebook de „like” sau „share” pentru a partaja continut, Facebook va genera un cookie pentru a sti daca ai mai partajat informatia sau nu. Pentru a respinge sau sterge aceste cookie-uri Facebook va pune la dispozitie urmatorul link: http://www.facebook.com/about/privacy/

Tawk.to: Folosim serviciul Tawk.to pentru a va putea oferi un suport prin chat si email (in coltul din dreapta jos a website-ului). Pentru mai multe informatii, Tawk.to va pune la dispozitie urmatorul link-uri: https://www.tawk.to/privacy-policy/ și https://www.tawk.to/data-protection/gdpr/

Unele formulare, link-uri de pe website va pot redirectiona pe alt website-uri de care noi nu raspundem. Cookie-urile folosite de alte website-uri nu vor aparea in lista de mai sus.

  1. Ce tip de informații sunt stocate și accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit recunoașterea browserului. Această pagină de internet recunoaște browserul până când cookie-urile expiră sau sunt șterse.

  1. Particularizarea setările browserului în ceea ce privește cookie-urile

În cazul în care utilizarea cookie-urilor nu este deranjantă iar calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit doar de către dumneavoastră, pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocrarea istoricului de navigare.

În cazul în care calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit de mai multe persoane, poate fi luată în considerare setarea pentru ștergerea datelor individuale de navigare de fiecare dată când browserul este închis.

  1. Cum pot fi oprite cookie-urile?

Cu toate acestea, poți decide să nu permiți utilizarea Cookie-urilor, de sesiune sau persistente, utilizând setările din browser-ul tău:

Google Chrome
Click pe butonul de meniu (trei puncte orizontale) situat în partea din dreapta sus a ferestrei browser-ului tău și selectează „Setări” apoi „Arată setări avansate”.
Localizează titlul „Protecția datelor” și selectează „Setări de conținut”.
Acum selectează „Permiteți setarea datelor locale”.

Safari pe OS X
Click pe „Safari” în partea de sus a ferestrei browser-ului și selectează opțiunea „Preferințe”.
Click pe „Protecția datelor”.
Selectează „Permiteți de la site-urile web pe care le vizitez”.

Mozilla Firefox
Click pe butonul de meniu (trei bare orizontale) situat în partea din dreapta sus a ferestrei browser-ului tău și selectează „Opțiuni”.
Apoi selectează pictograma „Protecția datelor”.
Click pe „Cookie-uri”, apoi selectează „permiteți site-urilor să seteze cookie-uri”.

Microsoft Edge
Click pe pictograma „Setări” (care arată ca o roată dințată) situată în partea din dreapta sus a ferestrei browser-ului și selectează „Opțiuni internet”, apoi click pe butonul „Protecția datelor”.
Asigură-te că nivelul de Protecție a datelor este setat la nivelul Mediu sau mai mic, ceea ce va permite cookie-urile în browser-ul tău..
Setarea protecției mai sus de Mediu va dezactiva cookie-urile.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet, nu ezitați să ne contactați: Telefon: +40 766 226 532, E-mail: office@greenvibemedical.ro .

logo footer Green Vibe Medical

INFORMAȚII CONTACT:

Green Vibe SRL

+40 745 110 115
office@greenvibemedical.ro
Poiana Narciselor, Nr.5, Parter, Sector 1, București 010158
_____________
GREEN VIBE SRL
CUI: 37881317
NR. REG: J40/11067/2017