Fizioterapie cu SIS (Super Inductive System)

FizioTerapia Super Inductive System are efecte de vindecare folosind campuri electromagnetice de inalta intensitate, acestea reprezentand tratamentul perfect al afectiunilor dureroase ale sistemelor neuromuscular, articular si osos. Modul ingenios de constructie permite ca terapia folosind acest aparat sa aiba loc fara a fi nevoie de contact direct cu tegumentul, ba mai mult, SIS-ul se poate folosi chiar si deasupra hainelor.

Cateva dintre avantajele terapiei Super Inductive sunt:

  • aparatul este bland cu pacientul si usor de folosit pentru terapeut;
  • pozitia aparatului poate fi ajustabila in functie de partea corpului ce necesita terapia;
  • aplicatorul asigura precizie in aplicare;
  • tehnologia unica garanteaza efecte terapeutice imediate;

Printre indicatiile SIS-ului se numara:

  • sindromul de tunel carpian
  • regenerarea unui nerv
  • sindromul de impingement
  • preventia atrofiei muscular
  • fracturi (se poate folosi de cand membrul se afla in aparat gipsat)

Efectele medicale ale terapiei sunt: mobilizare articulara, miostimulare, vindecarea fracturilor si reducerea spasticitatii.

Terapia Super Inductive nu este dureroasa, pacientul poate simti contractii musculare sau usoare furnicaturi/intepaturi. De obicei, contractiile au loc in timpul miostimularii sau a mobilizarii articulare, pe cand furnicaturile se resimt in timpul terapiei impotriva durerii.

Numarul sedintelor depinde de afectiunea fiecarui pacient. Desi SIS-ul are efecte imediate asupra durerii, pentru a obtine rezultate pe termen lung este nevoie de pana la 5 sedinte pentru afectiunile acute si pana la 10 sedinte pentru cele cronice.

Terapia Super Inductive nu prezinta niciun risc si nu are efecte secundare. Pentru a asigura un confort maxim, intensitatea stimularii poate fi ajustata in functie de perceptia subiectiva a fiecarul pacient.

Materialele informative sunt scrise și dezvoltate de Green Vibe Medical. Aceste informații nu intenționează să înlocuiască sfatul medicului dvs.

About Author

Green Vibe Medical

Green Vibe Medical este o clinică de recuperare medicală din Sector 1, București. Activitatea noastră are ca scop starea de bine a pacientului prin tehnologia ultramodernă folosită și cu ajutorul unei echipe de persoane pasionate și profesioniste, care fac posibilă soluționarea cauzei și vindecarea oamenilor.

Leave a Comment

logo footer Green Vibe Medical

INFORMAȚII CONTACT:

Green Vibe SRL

+40 745 110 115
office@greenvibemedical.ro
Poiana Narciselor, Nr.5, Parter, Sector 1, București 010158
_____________
GREEN VIBE SRL
CUI: 37881317
NR. REG: J40/11067/2017