Despre noi

O alegere sigură pentru sănătatea ta!

De ce sa alegi Green Vibe Medical?

fizioterapie bucuresti

Fizioterapie

FIZIOTERAPIA utilizeaza agenti fizici, precum: curentii electrici, undele magnetice, laserul sau ultrasunetele pentru recuperarea medicala.Terapia Super Inductive – procedura inovativa pentru ameliorarea imediata a tuturor stadiilor afectiunilor dureroase, fie acestea cronice sau acute, intr-un timp scurt si fara durere. Detalii Fizioterapie

kinetoterapie bucuresti

Kinetoterapie

KINETOTERAPIA este terapia prin miscare care utilizeaza miscarea organica a corpului pentru reglarea dezechilibrelor si restabilirea anumitor functii ale organismului. Recomandata atat in recuperarea afectiunilor locomotorii dar si in afectiuni neurologice, ortopedice, reumatice, metabolice si chiar digestive. Detalii Kinetoterapie

masaj Green Vibe Medical

Masaj

MASAJULeste o tehnica terapeutica de presare si manipulare a pielii, muschilor, tendoanelor si ligamentelor care reda relaxarea, confortul si buna dispozitia, pe langa efectele benefice pe care le are in recuperarea medicala. Detalii Masaj

fizioterapie2-despre-noifizioterapie3-despre-noi
kinetoterapie bucurestikinetoterapie 3
masaj terapeutic bucurestimasaj3-despre-noi

Pentru trup și suflet!

Green Vibe Medical
Clinica noastra de recuperare medicala considera ca recuperarea fizica este in stransa legatura cu starea sufleteasca, motiv pentru care specialistii nostri ajuta ca vindecarea sa aiba loc la nivelul intregului organism al fiecarei persoane. Pentru noi este la fel de important rezultatului favorabil al tratamentului, cat si vindecarea emotionala a pacientului nostru, indiferent de provocarile medicale pe care le intampina.– Georgiana Popa – Concept Founder
Vezi toate serviciile oferite!

Tehnologii și produse folosite

BTL Super Inductive System

 • Terapia Super Inductive este o procedura inovatica recomandata pentru mobilizare articulara, vindecarea fracturilor, miostimulare, reducerea spasticitatii.
 • Alte beneficii ale terapiei Super Inductive sunt: sedinta terapeutica extrem de scurta ( 7-10 minute in functie de afectiune), pozitie confortabila, lipsa durerii in timpul tratamentului, reducerea la minim a durerii indiferent de afectiune.
 • Vezi manualul de prezentare BTL Super Inductive System

 

BTL-5816SLM Combi

 • Electroterapia este  terapia care stimuleaza electric musculatura si ajuta la vindecarea si refacerea organismului dupa ce acesta a fost afectat.
 • Terapia cu ultrasunet  este des  folosita in afectiuni cum ar fi spasmele musculare, procesele inflamatorii cronice, tendinitele, entorse, redori articulare, umarul inghetat, fracturi osoase etc. Undele cu ultrasunet provoaca un efect termic care ajuta  la o imbunatatire a flexibilitatii capsulei articulare, tendoanelor si ligamentelor.
 • Terapia cu laser este o tehnica medicala ce foloseste un laser de joasa putere pentru inhibarea sau stimularea anumitor functii celulare.
 • Magnetoterapia este o tehnica medicala efectuata prin magneti, avand efect de stimulare asupra celulelor, facilitand absorbtia elementelor nutritive din alimente si lichide, de asemenea ajuta la eliminarea mai completa a toxinelor din organism.
 • Vezi manualul de prezentare BTL-5816SLM Combi

Dotări Sala de kinetoterapie

 • Dotari: Sala de sport dotata cu aparatura moderna care se preteaza pentru orice grupa musculara afectata:  bicicleta eliptica, bicicleta normala, banda de alergare, gantere, mingi medicinale, aparat multifunctional, benzi elastice, saltele, spaliere, roata umara, placa canadiana.

Detalii Masaj

 • Sala de masaj  este un loc special,  locul in care se imbina atmosfera locatiei cu priceperea terapeutului si a produselor folosite. De asemenea, pentru a putea face toate aceste lucruri posibile, Green Vibe Medical are in echipa oamenii deosebiti, iar in cadrul clinicii folosim doar uleiuri naturale de la marca autohtona, Techir.

 

Banda Kinesiologica

 • CureTape este fabricat din bumbac elastic de înaltă calitate, cu un strat adeziv acrilic antialergic. Proprietățile sale de ventilare și de piele înseamnă că banda poate fi păstrată pentru perioade mai lungi decât ar fi posibil altfel Cure Tape permite  țesutului să se recupereze mult mai repede după traumă. Banda este rezistentă la apă  si îndeplinește cerințele cele mai stricte de calitate, este sigură la  utilizare și nu conține nici un fel de latex.

Produse Terapeutice

 • TECHIR® este un proiect ce a luat nastere din dorinta de a valorifica resursele naturale neexploatate oferite de Lacul Techirghiol.

 

logo footer Green Vibe Medical

INFORMAȚII CONTACT:

Green Vibe SRL

+40 745 110 115
office@greenvibemedical.ro
Poiana Narciselor, Nr.5, Parter, Sector 1, București 010158
_____________
GREEN VIBE SRL
CUI: 37881317
NR. REG: J40/11067/2017